Testitreenille?

Tervetuloa tutustumaan salillemme!

Tutustumaan pääset ostamalla kertamaksun 10€ verkkokaupastamme tai suoraan sivun alalaidasta.

Käytännön asioita:

1. Salille kulku tapahtuu GYM ANYTIME sovelluksen kautta, jonka voit ladata ilmaiseksi Applen laitteellesi tästä tai Android laitteellesi tästä. Sovellukseen kirjaudutaan sisään kertamaksun ostohetkellä verkkokaupassa luomillasi tunnuksilla. Huom. sovelluksessa tulee olla sijaintitiedot päällä. Kulkuoikeus päivittyy sovellukseen oston jälkeen muutaman minuutin kuluttua.

Kun olet ulko-oven vieressä, saat sovelluksen "Avaa ovi" -painikkeesta oven auki. Aulassa sijaitsevan kulkuportin saat auki "Avaa portti" -painikkeesta. Salin ovesta voi kulkea samaan aikaan useampi, mutta portista kuljetaan aina yksitellen henkilökohtaista sovellusta käyttäen. Huom. Ulko-oven ja portin voi avata vain kerran 3 minuutin sisällä, joten ole valmiina kulkemaan heti, kun olet painanut painiketta.

2. Tiloissamme on ympäri vuorokauden nauhoittava kameravalvonta. Jäsenyydet ovat henkilökohtaisia ja muiden henkilöiden päästäminen tiloihin tai muu sopimusrikkomus johtaa 200€ sakkomaksuun sekä jäsenyyden irtisanomiseen. Tiloissamme käy myös vartiointiliike.

3. Kengät jätetään aulan kenkätelineisiin tai lokeroihin. Kuntosalille vain sisäkengissä.

4. Tiloissamme on miehille ja naisille pukuhuoneet sekä suihkut.

5. Pukuhuoneissa on lukittavia lokeroita, joihin voit jättää tavarasi treenin ajaksi.

6. GYM Anytimella henkilökuntaa on paikalla vai satunnaisesti.

7. Mikäli sinulla tulee kysyttävää voit lähettää WhatsApp-viestin 050 310 8000 tai sähköpostia hello@gymanytime.fi